Restaurant

HORARIS: Dissabtes, diumenges i festius – Esmorzars, dinars de 13 a 15.30h i sopars sota encàrrec de 19.00 a 21h. 

SOPARS DE DIJOUS A DILLUNS AMB RESERVA

Cal reserva prèvia 

 

El restaurant Cal Paradís, reuneix tots els requisits per a permetre gaudir de la cuina de muntanya en el seu ambient natural. S’hi destaquen els plats més típics de cada època de l’any, com son les calçotades, però també els menjars fets a la brasa i altres com el conill a les herbes, cansalada, patates emmascarades…, i ja en un altre pla, els cargols de muntanya i unes paelles excepcionalment bones (sempre per encàrrec), tant de peix com de carn.

També hi ha la possibilitat de fer menús, que sempre es componen de plats de primera qualitat. A més, cal recordar que els plats del restaurant de Cal Paradís, es poden demanar per emportar.

També cal destacar que permet la celebració de dinars i sopars per a colles i grups, gràcies a la seva capacitat i també distribució. Es disposa de tres menjadors els quals tenen una capacitat variable entre les 12 i les 30 persones, fet que permet oferir un espai exclusiu per gaudir dels àpats. A més d’una sala més amplia.

En tractar-se de menjadors independents ubicats en unes antigues tines de vi, és possible fer-ne la reserva, podent al mateix temps concretar els plats i tancar un pressupost de grup per a l’àpat.

 

Aquí tens el MENÚ CAP DE SETMANA

Aquí tens el MENÚ CALÇOTADES 

CAL RESERVA PRÈVIA