Localització

El Càmping Cal Paradís es troba al poble de Salo, a 29 Km de Manresa , 22 Km de Cardona i 15 Km de Súria.

La millor manera d’accedir-hi és la següent:

* Des de la C-55 – al Km 50 prendre la sortida de Valls de Torroella/ SALO i seguidament  incorporar-se a la ctra. BV-3002 (SALO) fins arribar al Km 9.


Ja veureu que un cop incorporats a la BV-3002, un cop passeu la Colònia Valls, us endinseu en una carretera d’interior en perfecte estat i alguna que altra curva. Gaudiu de l’experiència de sumergir-vos en els paisatges i no patiu, som al paradís. Podreu observar al Km 4 la masia de Les Feixes de Coaner. És una masia fortificada del segle XVI.

Al Km 6 podreu obervar també una petita caseta i al Km 8 ja començareu a veure el poble de Salo al fons. Us trobareu el poble a la dreta, amb un gran roure i unes boniques cases. No us desvieu i ja veureu el rètol del Càmping poc després de passar el Km 9, a la dreta un caminet de terra es desvia i ja hi sou! Benvinguts al Paradís.


Els GPS a vegades ens fan ser més aventurers, feu-hi un cop d’ull abans de fer-li cas absolut. Tenim altres carreteres d’accés pero no són del tot adequades per venir-hi amb una caravana i/o de nit.

Les coordenades GPS:   Latitut:  41.847303    | Longitud:    1.6385307. 

Barcelona a 90km
Andorra a 125km

 


Ver mapa más grande