Càmping

El càmping va ser fundat l’any 1995 a mans de la família que viu a la masia des de fa 4 generacions. La casa pairal data del 1850, de grans voltes i parets de pedra. Els antics baixos de la casa, que fa anys eren granges i tines de vi, van ser reformats per acollir-hi el restaurant i el bar, on podreu degustar els plats típics de pagès i cuina casolana de la Conxita, la nostra cuinera. Els voltants de la casa, on es treballava el camp i els animals també van ser reformats per instal·lar-hi el càmping.

La nostra filosofia és que vosaltres pugueu venir a descansar i desconnectar de l’estrés de la ciutat amb la família i a connectar amb la natura. Aquí no trobareu botigues i la cobertura de telèfon serà poca, tot i que intentem fer el possible per donar connexió a Internet wifi. El que sí que trobareu és la tranquil·litat i el relax d’estar al mig de la muntanya, d’una bona passejada pels boscos de la Catalunya interior, nits estrellades i la fresqueta i silenci per poder dormir a la nit.

El nostre càmping és petit i ens agrada, així podem oferir un tracte més proper i familiar. Ens trobem al cor de Catalunya, en un indret que molta gent fa de passada cap a l’alta muntanya i encara no s’hi ha endinsat. Et convidem a que descobreixis aquest territori que tens tant a prop de casa, et sorprendrà.