Condicions generals – Reserves

 • En formalitzar una reserva, caldrà fer l’abonament del 40% de l’import de l’estada al número de compte que s’indiqui o via BIZUM. És important que quedi constància en la comunicació de l’ingrés, el mateix nom de la persona que ha sol.licitat la reserva i també les dates d’entrada i sortida.
 • Aquelles reserves que es cancel·lin amb menys de 15 dies abans de l’entrada, no tenen dret al retorn dels diners.  No es faran canvis de dates per fenòmens meteorològics. Si s’avisa amb més de 15 dies abans de l’arribada, serà retornat el 100% de l’import de la reserva.
 • El retard en el dia d’arribada o avançament en el dia de sortida (sigui per raons mèdiques o condicions meteorològiques adverses) no dóna dret a reduccions en el preu total de la reserva contractada ni a devolucions.
 • Si el client marxa abans de la data final de la reserva, s’haurà d’abonar el total de l’import de la estada acordada.
 • En arribar al càmping, cal abonar la totalitat restant de l’import de l’estada.
 • Hora d’entrada a les parcel·les 13H
  Hora d’entrada al bungalows, 16:00
  Hora de sortida, 12:00
 • En el moment de la sortida, es revisarà el bungalow per tal de comprovar la seva correcta utilització. Cal deixar el bungalow en les condicions de neteja tal com s’ha trobat. Les parcel·les també serán revisades
 • No es permet l’entrada d’animals de companyia als bungalows. El càmping disposa d’unes parcel·les on acceptem un animal de companyia per parcel·la. Aconsellem reservar ja que hi ha poca disponibilitat.

NORMES PER A CLIENTS AMB MASCOTA

 1. L’espai per clients amb animals de companyia està situat al nivell 4. L’animal dins del càmping sempre ha d’anar lligat. Aquest nivell disposa d’una porta d’entrada i sortida a la zona del riu i que comunica amb el camí principal del càmping.
 2. No està permès accedir amb mascota als espai comú com serveis, parc infantil, barbacoes, piscina, bar i terrassa pròxima al restaurant.
 3. No es pot deixar mai sola la mascota quan els clients surtin fora del càmping per motius varis com compres, visites…
 4. No s’accepten animals de raça potencialment perillosa 
 5. Les visites externes no poden portar mascota.